Bosonohá svatba z vlastní tvořivé dílny


Chystáte se na svatbu a chcete ji uspořádat poněkud netradičně? Přemýšlíte o tom, že byste na svatební hostině a oslavě v exteriéru odložili obuv a měli tu nachystané prostředí pro bosonohou chůzi? Barefoot trend je současný velký hit, který oslovuje statisíce lidí. Ti už také zjistili, že právě chůze naboso uklidňuje psychiku, eliminuje stresové vlivy a přináší značnou úlevu i vnitřním orgánům. Bosonohou chůzí se stimulují energetické orgánové meridiány a zlepšuje se tím i krevní oběh, což bude prospěšné nejen vám samotným, ale i vašim svatebním hostům.

svatební oslava

Až budete chystat svatební hostinu, můžete ji pojmout tak, že si pronajmete party stan a uspořádáte oslavu na travnaté ploše, kde se dá chodit naboso, a kde můžete také mít plastový nábytek a jednorázové nádobí. Máte-li šicí stroj, můžete zkusit sváteční výzdobu zhotovit přímo na míru – ubrusy, ubrousky, prostírání a polštářky na plastové židle v pastelových kontrastních barvách se jistě budou líbit.

nevěsta před svatbou

Ušijte si svatební šaty samažoržet je splývavá keprová tkanina, poměrně hebká, i když trochu ostřejší při silnějším doteku. Je to však ideální materiál na výrobu svatebních šatů. Pokud ovládáte šití na stroji v poněkud pokročilé formě a nechcete utrácet desítky tisíc korun za model svatebních šatů ze svatebních salónů, zhotovte si šaty sama. Žoržet tak trochu připomíná hedvábí, můžete jej vhodně doplnit krepem, případně krepžoržetem, a vybírejte barvu šatů velmi citlivě, aby se hodila k barvě vaší pleti, vlasů a k oděvním doplňkům či obuvi, a to například slonovou kost, čistě bílou, anebo odvážnou smaragdovou či růžovou.

K šití svatebních šatů si přizvěte někoho zkušeného, nejlépe ženu, která vám vypomůže při zkoušení modelu a naznačí, kde jsou jaké nedostatky, a kde je třeba šaty ještě vylepšit, protože pohled do zrcadla neprozradí všechny potřebné detaily.